Beschikbaarheid

De transporttijd vanaf de productielocatie tot aan de eindgebruiker is zo kort mogelijk. In de logistieke keten houden wij streng toezicht op het gehele proces om de best mogelijke omstandigheden voor de hommels te kunnen garanderen. 

Kwaliteitscontrole

Onze hommels worden geproduceerd conform de lokale en internationale wetgeving. Daarnaast  staan ze onder strenge controle van de lokale veterinaire autoriteiten en onafhankelijke externe specialisten die zijn geautoriseerd door de overheid. Er worden in het proces geen antibiotica of farmaceutica gebruikt. Alle inputs, zoals voedsel en kweekmaterialen, zijn van natuurlijke oorsprong, worden gecontroleerd en zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Onze productielocaties in Turkije, Mexico en Slowakije produceren volgens de ISO 9001-normen voor kwaliteitsmanagementsystemen. Elk product is genummerd en is te traceren via certificaten en trackingcodes (TRACES).

Altijd op voorraad

Koppert levert hommels in 60 landen. Onze hommels zijn het hele jaar door bij u in de buurt verkrijgbaar in alle mogelijke aantallen. In de logistieke keten houden wij streng toezicht op het proces en de omstandigheden om ervoor te zorgen dat de hommels bij levering helemaal gezond zijn en direct aan het werk gaan.

Logistiek

Voor het transport van de kolonies schakelt Koppert altijd erkende vervoerders in die weten hoe om te gaan met de levende producten. Bij aankomst bij het dochterbedrijf of de distributeur controleert Koppert de omstandigheden van de kolonies om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Verschillende hommelsoorten

Koppert produceert verschillende hommelsoorten voor verschillende regio’s, te weten Bombus terrestris, Bombus terrestris audax, Bombus canariensis, Bombus impatiens en Bombus ignitus. Stuk voor stuk doen zij betrouwbaar het werk dat u van hen verwacht: bestuiven, bestuiven en nog eens bestuiven!

Vind uw distributeur