Levensduur

Koppert selecteert al 25 jaar onafgebroken alleen de allerbeste koninginnen. Dit heeft ertoe geleid dat de hommelkoninginnen extreem vitaal zijn, veel meer eitjes kunnen leggen en minder gevoelig zijn voor stress. Daarom leven de hommels van Koppert  langer en bieden ze meer bestuivingsuren dan de hommels van andere producenten. Onze vitale hommels kunnen de levensduur van een kolonie verlengen. 

8 weken bestuiving

Door hun vitaliteit zijn de Natupol-hommels beter bestand tegen minder optimale omgevingsomstandigheden (warmte, langere perioden van kou die het gewas beïnvloeden, etc.). Ook onder moeilijkere weersomstandigheden blijven ze langer werken dan de hommels van andere merken. Onder normale omstandigheden bestuiven de Natupol-hommels minimaal acht weken.

Natuurlijke productie

Een kolonie begint altijd bij de koningin, die dan ook een centrale plaats inneemt. Koppert bootst de natuurlijke cyclus onder de best mogelijke omstandigheden na in laboratoriumachtige klimaatkamers, waarbij de hommels voortdurend de allerbeste voeding en zorg krijgen. Uitsluitend koninginnen van de allerhoogste kwaliteit worden geselecteerd voor onze producten. Deze koninginnen zijn stressbestendiger en kunnen gedurende een langere periode meer eitjes leggen. De eitjes worden hongerige larven, die de werksters motiveren om stuifmeel te gaan verzamelen. 

Vind uw distributeur