Meer bestuiving

Natupol geeft minimaal 30% meer bestuiving in vergelijking met hommelkasten van andere leveranciers. De hommelkolonies van Koppert worden groter (30%) en gaan langer mee (1 of 2 weken). Koppert selecteert al 25 jaar onafgebroken alleen de allerbeste koninginnen. Dit heeft ertoe geleid dat de hommelkoninginnen extreem vitaal zijn, veel meer eitjes kunnen leggen en minder gevoelig zijn voor stress. Hoe meer eitjes er worden gelegd, hoe meer stuifmeel er moet worden verzameld. Daardoor vindt meer bestuiving plaats en wordt het broedvolume groter. En dat is precies wat er in de praktijk gebeurt. Natupol biedt telers optimaal waar voor hun geld!

30% grotere kolonies

Het maximale broedvolume van een Natupol-kolonie aan het eind van de levenscyclus van de kolonie is minimaal 30% meer dan het maximale volume van de kolonies  van  andere leveranciers. 

Beter groeiend broedvolume

De groei van het broedvolume van kolonies na 9-10 weken verschilt sterk van merk tot merk. Hoe groter het broedvolume, hoe meer bestuiving er plaatsvindt. Zo bent u verzekerd van een optimale bestuiving.

Vind uw distributeur